Fabbri Mixybar Cioccolato®
«Сироп Фабри Миксибар Шоколад»
- Категория:
Коктейлни миксери сиропи и пюрета - Тип/вид напитка:
Коктейлни сиропи - Страна на произход:
Италия - Производител:
Fabbri 1905 S.p.A. - Собственик на марката:
Fabbri 1905 S.p.A. - Официален представител:
СофСток ЛТД - Официална страница:
en.cocktail.fabbri1905.com
- Вид опаковка:
Crystal Pet бутилка - Размер опаковка:
1 000 мл
Fabbri Mixybar Cioccolato (сироп Фабри Миксибар Шоколад) е висококачествен и изключително изразителен шоколадов сироп. Идеално допълнение към всички кафе напитки, шейкове и десертни коктейли.
…
Препоръки за сервиране
Сиропите от линията Mixybar са идеални за всички видове коктейли. Опитайте в аперитивни, лонг дрингове, млечни шейкове, фрапета, лимонади, студени чайове, смутита, за гарниране на сладоледи, десерти и каквото друго се сетите.
За Mixybar Chocolate
Шоколадът е една от най-желаните добавки за кафе лате
Шоколада е най-популярното изделие приготвяно от какао, вечната класика, която ние всички познаваме и обичаме.
Основните съставки на шоколада са какаовата маса (сухата част на какаовите семена) и какаовото масло (мазнините в семената). Натуралният черен шоколад се произвежда от тези две съставки и подсладител, най-често захар. Ако към него се добави мляко имаме млечен шоколад. Шоколада прекрасно се съчетава с ядки, като най-успешната комбинация е с лешници.
Когато е произведен изцяло на растителна основа, шоколада не съдържа в състава си холестерол. Белтъчините в състава му са от 10 до 25%, а вторичните растителни вещества действат като антиоксиданти и предотвратяват стареенето на кожата и организма като цяло. Именно затова черният шоколад е по-здравословен от млечния или белия и е способен да повиши настроението въпреки по-малкото количество захар.
Ако любимата Ви лятна напитка е кафе фрапе, а шоколада винаги Ви изкушава, защо да не ги комбинирате?
Шоколадът спомага за лесното освобождаване от мозъка на хормоните на щастието, серитонин и допамин. Това обяснява и пристрастяването към него.
Качествени показатели и вкус
Едно от основните качествени предимства на сиропите Fabbri Mixybar (Фабри Миксибар) са високото плодово съдържание (до 38% сок и пулп) и възможно най-малко добавената захар. Благодарение на това всеки един от продуктите притежава неподправен натурален вкус и изключително силен и богат аромат. Без консерванти!
Mixybar са много силно концентрирани сиропи. Това в комбинация с наситения и натурален аромат позволява използването на много по-малко количество, сравнено с продукти на други марки.
Фабри Миксибар се предлагат в еднолитрови бутилки от висококачествена твърда пластмаса с форма удобна както за бързо наливане, така и за флеър. Бутилките са оборудвани със специална капачка с канал за обиране на остатъчния сироп, предотвратяващ образуването на захарна кристализация и разтичане.
Шоколадовият шейк е сред любимите напитки на децата.
Веднъж отворени, сиропите на Fabbri Mixybar могат да се съхраняват при стайна температура без това да променя качествените им характеристики, до последната капка.
История на Fabbri (Фабри)
Историята на Fabbri започва през 1905 г., когато Дженаро Фабри купува един малък хранителен магазин в Портомаджоре и започва да произвежда ликьори.
Въпреки че най-известния продукт на компанията са невероятните сиропирани черни череши Амарена, «Marena Con frutto», популярни днес като «Amarena Fabbri», днес тя може да се похвали с над 1 200 продукта, диверсифицирани в 17 продуктови и 23 опаковъчни линии и предлагани в 105 страни по света.
Днес Fabbri 1905 се управлява от четирима партньори, братя, сестри и братовчеди - Андреа, Никола, Паоло и Умберто, четвърто поколение на семейството Фабри. Вижте цялата история на Fabbri.
Вижте повече за всеки един от останалите продукти на марката.
Опитайте Fabbri Mixybar Cioccolato в следните коктейли: