Fabbri Mixybar Papaya ®
«Сироп Фабри Миксибар Папая»
- Категория:
Коктейлни миксери сиропи и пюрета - Тип/вид напитка:
Коктейлни сиропи - Страна на произход:
Италия - Производител:
Fabbri 1905 S.p.A. - Собственик на марката:
Fabbri 1905 S.p.A. - Официален представител:
СофСток ЛТД - Официална страница:
en.cocktail.fabbri1905.com
- Вид опаковка:
Crystal Pet бутилка - Размер опаковка:
1 000 мл
Fabbri Mixybar Papaya (сироп Фабри Миксибар Папая) е натурален плодов концентрат с наситен вкус на папая и лек горчив послевкус. Тропическа сладост в бутилка.
…
Препоръки за сервиране
Сиропите от линията Mixybar са идеални за всички видове коктейли. Опитайте в аперитивни, лонг дрингове, млечни шейкове, фрапета, лимонади, студени чайове, смутита, за гарниране на сладоледи, десерти и каквото друго се сетите.
Fabbri Mixybar Papaya е висококачествен плодов сироп, идеална алтернатива на свежа и зряла папая. За приготвяне на уникални тропически тики коктейли, млечни шейкове и смутита.
Със сироп Fabbri Mixybar Papaya можете да приготвите десетки тропически тики коктейли.
За Mixybar Papaya
Папаята (Carica papaya) e плодът на дървото папая, за чиято родина се смята тропичната част на Южна Америка. Тя е широко разпространена в Централна Америка и особено в района на Мексико още преди колонизирането на Континента. Папаята е голям тропически храст, който достига до 9 метра височина. Плодовете на папаята наподобяват по форма и цвят на пъпеш. Имат жълто - зелена кора и розово-оранжева вътрешност с голям брой черни семена, които при консумация се отстраняват. Вкусът наподобява коктейл от пъпеш и праскова. Може би това са причините в Китай и Шри Ланка растението да бъде наречено «пъпешово дърво».
Папаята е изключително полезен плод. Той е богат на витамини (А, В, С, D, Е), минерали (калций, калий, желязо, фосфор, мед, цинк, магнезий) и фитоестрогени. След като опитва, за първи път в края на XV век, Христофор Колумб я нарича «плодът на ангелите». Днес освен в родината си папаята е разпространена и се отглежда в Хавай, Филипините, Индия, Цейлон и Тропическа Африка.
Когато става въпрос за Замразена Плодова Маргарита, папаята не е най-срещания вкус, но ако искате, поне мислено, да се пренесете на крабиските плажове, Ви го препоръчвам горещо.
Препоръки за сервиране
Качествени показатели и вкус
Едно от основните качествени предимства на сиропите Fabbri Mixybar (Фабри Миксибар) са високото плодово съдържание (до 38% сок и пулп) и възможно най-малко добавената захар. Благодарение на това всеки един от продуктите притежава неподправен натурален вкус и изключително силен и богат аромат. Без консерванти!
Mixybar са много силно концентрирани сиропи. Това в комбинация с наситения и натурален аромат позволява използването на много по-малко количество, сравнено с продукти на други марки.
Фабри Миксибар се предлагат в еднолитрови бутилки от висококачествена твърда пластмаса с форма удобна както за бързо наливане, така и за флеър. Бутилките са оборудвани със специална капачка с канал за обиране на остатъчния сироп, предотвратяващ образуването на захарна кристализация и разтичане.
Веднъж отворени, сиропите на Fabbri Mixybar могат да се съхраняват при стайна температура без това да променя качествените им характеристики, до последната капка.
История на Fabbri (Фабри)
Историята на Fabbri започва през 1905 г., когато Дженаро Фабри купува един малък хранителен магазин в Портомаджоре и започва да произвежда ликьори.
Въпреки че най-известния продукт на компанията са невероятните сиропирани черни череши Амарена, «Marena Con frutto», популярни днес като «Amarena Fabbri», днес тя може да се похвали с над 1 200 продукта, диверсифицирани в 17 продуктови и 23 опаковъчни линии и предлагани в 105 страни по света.
Днес Fabbri 1905 се управлява от четирима партньори, братя, сестри и братовчеди - Андреа, Никола, Паоло и Умберто, четвърто поколение на семейството Фабри. Вижте цялата история на Fabbri.
Вижте повече за всеки един от останалите продукти на марката.
Опитайте Fabbri Mixybar Papaya в следните коктейли: