La Liqueur de Monin
La Liqueur de Monin e линия коктейлни ликьори на George Monin SA, специално създадени, за да се отговорят на нуждите на бармани и собственици на заведения, от качествени продукти с автентичен аромат и натурални съставки.
Блендирането е метод на приготвяне на коктейли, при който всички съставки, между които, алкохолни напитки, плодови сокове, сиропи, пюрета, пресни плодове сладолед и най-вече лед, се смилат заедно, с помощта на електрически блендер.
Блендираните коктейли като млечни шейкове, плодови смутита и най-вече замразените колади, дайкирита и маргарити са невероятно вкусни напитки, особено през горещи летни дни и нощи.
Блендирането изглежда много лесен метод: слагаш всички съставки в блендера, натискаш копчето и хоп готово. В действителност е точно така, но ако не се спазват някои основни правила е много лесно да приготвите блудкава студена супа или гъсто пюре, което не иска на напусне каната на блендера. Ето някои основни правила и тайни от опита, подредени в що годе сносна последователност, които ще ви помогнат да приготвите вълшебни ледени коктейли:
Важно! След пресипване на готовия коктейл в чашата, по стените на каната на блендера не трябва да остане повече от един шот, колкото да опитате творението си преди да сервирате. Колкото повече е останало, толкова по-блудкав коктейл сте приготвили.
Ако измисляте своя рецепта, имайте предвид, че блендирането почти веднага разрежда първоначалните съставки с до 40% и разреждането продължава по време на консумацията. Това предполага използването на повече сиропи, пресни плодове, пюрета и други сладки съставки.
Освен че миксира съставките блендирането е метод, който въздейства върху вкуса, нещо, което не би могло да се получи по никой друг начин.
Успех и наздраве!
Блендирането е метод на приготвяне на коктейли, при който всички съставки, между които, алкохолни напитки, плодови сокове, сиропи, пюрета, пресни плодове сладолед и най-вече лед, се смилат заедно, с помощта на електрически блендер.
Блендираните коктейли като млечни шейкове, плодови смутита и най-вече замразените колади, дайкирита и маргарити са невероятно вкусни напитки, особено през горещи летни дни и нощи.
Блендирането изглежда много лесен метод: слагаш всички съставки в блендера, натискаш копчето и хоп готово. В действителност е точно така, но ако не се спазват някои основни правила е много лесно да приготвите блудкава студена супа или гъсто пюре, което не иска на напусне каната на блендера. Ето някои основни правила и тайни от опита, подредени в що годе сносна последователност, които ще ви помогнат да приготвите вълшебни ледени коктейли:
Важно! След пресипване на готовия коктейл в чашата, по стените на каната на блендера не трябва да остане повече от един шот, колкото да опитате творението си преди да сервирате. Колкото повече е останало, толкова по-блудкав коктейл сте приготвили.
Ако измисляте своя рецепта, имайте предвид, че блендирането почти веднага разрежда първоначалните съставки с до 40% и разреждането продължава по време на консумацията. Това предполага използването на повече сиропи, пресни плодове, пюрета и други сладки съставки.
Освен че миксира съставките блендирането е метод, който въздейства върху вкуса, нещо, което не би могло да се получи по никой друг начин.
Успех и наздраве!
La Liqueur de Monin e линия коктейлни ликьори на George Monin SA, специално създадени, за да се отговорят на нуждите на бармани и собственици на заведения, от качествени продукти с автентичен аромат и натурални съставки.