Профи

Това е частта, където е синтезиран 20 годишен опит на професионалисти в бранша. Опит натрупан в заведения по целия свят от най-различен тип и категория. Всичко, зад кулисите на едно заведение.

Здравейте и Добре дошли в рубриката ПРОФИ на BGBARMAN.

Въпреки че тази част е тясно ориентирана към професионално занимаващите се бармани, сервитьори, управители и собственици на заведения и хотели, ще се радваме да бъдем полезни и на всеки любопитен стоящ от клиентската страна на бара, защото за да получите качество е нужно да знаете какво всъщност представлява то.

В категориите на ПРОФИ ще ви запознаем с миксологията и техниките за приготвяне на коктейлите и ще ви дадем насоки как да ги гарнирате. Сервиза в заведенията винаги е от значение, затова нашият опит със сигурност ще ви е от полза, дори да сте перфектни. Безопасността на работа и хигиената в бара са нещо, което винаги е от първостепенно значение и затова тук в BGBARMAN сме им отредили подобаващо внимание.

Ако вече сте назначен на работа и термини като олд фешън, даш, блендер, двойна цедка, и пр. са ви чужди. Ако примерно ледогенератора ви трупа варовик, ледът ви е мътен и не знаете как да се справите с този проблем. Ако не знаете как да си приготвите захарен сироп, шоколадова водка, сладко-кисел микс... Ако не знаете нещо, защото не ви се е налагало до сега — посетете ПРОФИ АКАДЕМИЯ.

Ако оборудвате заведение и мисълта, че нещо ви убягва ви преследва постоянно тук ще проверите какво ви е нужно, как функционира и какви алтернативи имате при избора. Ще можете и да сравните и да изберете марката и модела, които ще ви свършат най-добра работа и разбира се къде да ги намерите. От консумативите и стоките, през аксесоарите и инструментите до машините и съоръженията, всичко необходимо. Това е ПРОФИ.

Ако сте мениджър и имате проблеми с управлението на персонала. Искате да увеличите печалбата, като оптимизирате приходите и разходите. Ако не можете да се ориентирате в планините от документи и изисквания на ДВСК, РИОКОЗ, ИНСПЕКЦИЯТА ПО ТРУДА, НАССР, ПОЖАРНА И АВАРИЙНА БЕЗОПАСНОСТ, КЗП, НАП, ПОЛИЦИЯ, ПАТЕНТНО ВЕДОМСТВО, ПОЛИЦИЯ, ОБЩИНА... посетете ПРОФИ МЕНИДЖЪР!

Секцията ПРОФИ не е рецепта за успех, а само информация, споделен опит и ориентир. Ние не сме безгрешни, нито претендираме да сме най-добрите, но стоим зад всяка своя дума.

Ако прочетете нашите статии в ПРОФИ и се поровите из енциклопедията на напитките, няма да се превърнете в най-добрите професионалисти, но със сигурност ще бъдете най-информираните, които не би трябвало да имат проблеми при изпълняването на ежедневните си задължения.

Ще се радваме да помогнем и на тези, които са решили да инвестират и да отворят свой собствен бизнес.

Убедени сме, че ще Ви бъдем от полза!

автор: bgBarman.bg

По темата…

Шейкър

Cocktail Shaker

Шейкъри 330-330

С годините шейкъра се е превърнал в символ на професията барман. Всеки бар притежава поне един, дори и въобще да не предлага коктейли. Това е инструментът, чийто ритмичен звук винаги привлича вниманието на всеки посетител в заведението и кара човека зад бара да се почувства барман.

Зърна кафе

Три зърна кафе 330-330

Някои смятат, че трите кафени зърна, сервирани като гарнитура на чашата със самбука, са символ на здраве, богатство и щастие.

Сметана

бита сметана 1

Някои свързват сметаната с много калории, други с вкусни и съблазняващи десерти, трети имат еротични фантазии, а ние тук ще говорим за декориране на коктейли.

реклама The Martini Bar Varna
WHISKY, RUM, WINE Master Test 2015 Чаши за уиски 'Bar' Sagaform
Свещник с купа за ядки 'CALLAMPA' PHILIPPI
Дигитално устройство за производство на вино

Американска компания създаде компютърна програма за производство на домашно вино

Американска компания предлага на хората възможност да си закупят оборудване за производството на домашно вино, което могат да инсталират в дома и да роизвеждат свое собствено вино с помоща на компютърна програма.