Горчиви винени аперитиви

Ambassadeur / Bartissol / Byrrh / Dubonnet / RinQuinQuin

Колкото горчиви, толкова и успешни

Кратка характеристика на знаковите горчиви винени аперитиви

Dubonnet постер
1374054091

През 19 век, на кората от хининово дърво се гледало като на чудото победило маларията. Много бързо тя се превърнала в основна съставка на множество лекарства и тоници и била предписвана като постоянна дажба на войниците във Френските колонии. Нейния невероятно горчив вкус, обаче среща тяхното сериозно недоволство.

Мутаж (Mutage)

Технологията за производство на винените аперитиви

Най големия кадус
1346137476

Със своите прекрасни и вкусни зърна, гроздето е сред най-желаните плодове. При производството на вино обаче плодовият аромат често изчезва, по време на ферментацията или поне претърпява промяна. Назад във времето през 13 век доктор и рицар от ордена на Тамплиерите, прави едно от може би, най-големите открития в алкохолната индустрия.

реклама Whiskey Fest 2019